Modalitati de aplicare in kinetoterapie

         In functie de dotarile salilor cu aparatura de recuperare medicala si de specializarea in kinetoterapie se poate raspunde unei game foarte largi de patologie.

 Astfel se poate alege intre:

        1 ) Kinetoterapia individuala 
Este acel tip de kinetoterapie in care pe parcursul intregii sedinte de 45 minute, kinetoterapeutul lucreaza numai cu dumneavoastra:  va antreneaza si va supravegheaza numai pe dumneavoastra, va supune unor programe si tehnici de evaluare pentru a deprinde cat mai bine posibil tot programul de recuperare si a obtine maximul de beneficiu.

      2 ) Kinetoterapia de grup
Este oferta noastra de kinetoterapie pentru acei dintre dumneavoastra care doriti sa beneficiati de programe de recuperare medicala mai ieftine cu pana la 20% fata de serviciile de kinetoterapie individuala. Durata sedintei este tot de 45 minute. Calitatea si complexitatea exercitiilor de kinetoterapie este aceeasi ca si in cazul celei individuale. Diferenta consta in faptul ca in functie de solicitarile pe care le avem veti fi inclusi intr-un grup de doua sau maxim trei persoane cu care lucreaza simultan kinetoterapeutul.

Ultimele subiecte

  • No posts to display.

Newsletter